-->
-->

Seiltv - direkte

Gå til resultater

Direkte-nyheter

Nyttårsseilas 2017

12. januar 2017 - 13:52:01

Stavanger Seilforenings Nyttårsseilas arrangeres i Stavanger lørdag 7. januar. Seilasen har lang tradisjon og arrangeres i år for 21ste gang. Det er en av de største regattaer i Rogaland, med ca 30-40 deltagende båter.
Start og mål er i Vågen, og starten er etter "Gundermetoden". Det seiles en lang bane for store båter og en noe kortere bane for de mindre båtene. Det er et flott og spennende skue med så mange båter under seil i den forholdsvis lille Vågen i Stavanger. Som oftest har vi alle båtene i mål inn forbi 20 min differanse.
Umiddelbart etter seilasen inviteres alle seilere til ”De Røde Sjøhus” for premie utdeling, varm fiskesuppe og hyggelig samvær. Christen With vil som vanlig vise film og kommenterer fra dagens seilas. I år har vi ikke lykkes med å få sponsorer til seilasen og vi ser oss nødt til å ta betalt for serveringen på Røde Sjøhus i tillegg til påmeldingens gebyret.
Vi oppfordrer til påmeldinger så tidlig som mulig, det gjør det mye greiere å være arrangør. Velkommen til årets første idrettsarrangement i Stavanger!

Se alle direkte-nyheter


Last updated: 2021-06-05 15:14:17Cache read