Gå til resultater

Direkte-nyheter

Værmelding 3. mai 2017

Værmelding 3. mai 2017

3. mai 2017 - 16:40:22

Bildet taler for seg

Starten går 3. mai!

26. april 2017 - 04:30:43

Onsdagsregatta i Asker sf - vårserie

Hver onsdag i vårsesongen arrangeres Onsdagsregatta i Asker. Vi har fokus på kompetanseheving og vi kjører derfor dummy-starter (en trenings-start før det ordinære start-skuddet går). I tillegg har vi en trener for storbåtseilerne som er tilstede under regattaen og filmer og kommenterer seilere på alle nivåer. Det er debrief på land etter seilasene.
Fjorårs-sesongen var den første med trener for storbåt-seilerne og vi har tatt med oss erfaringer og tilbakemeldinger og vi tror det blir enda bedre i år!
De fleste onsdagene er det bane-seilas. Vi har også lagt opp til en onsdag med distanseseilas i forkant av Færderseilasen. Her vil det også settes opp en egen klasse for singlehanded-seilere og vi har satt opp en tirsdag med trening for de som ønsker å prøve seg på NORC-seiling. Super-onsdag, 7. juni, er en regatta vi kjører i samarbeid med nabo-klubber for å trene med flere båter på startstreken.

Klassekapteinen har ordet !

3. april 2017 - 22:45:55

Skaaret Landskap - Sponsor til Asker seilforening

Skaaret Landskap - Sponsor til Asker seilforening

29. mars 2017 - 14:35:00

Vår metode er såre enkel:
Du forteller oss hva du vil at vi skal gjøre og vi gjør det som skal til for at du får det som du vil.
For såpass har vi lært gjennom årene vi har holdt på; ingen prosjekter er like og alle kunder har forskjellige behov.
Derfor har vi utstyrt oss med en levende og fleksibel organisasjon som leverer skreddersøm utfra kundens behov, alene eller i samarbeid med landskapsarkitekter og andre.
Vi kan snu oss raskt og jobber alltid nært med våre oppdragsgivere slik at vi alltid har oppdatert informasjon. Det er best slik.

Holmen Senter - sponsor til Asker seilforening

Holmen Senter - sponsor til Asker seilforening

29. mars 2017 - 14:19:22

Hos oss møter du et annerledes og inspirerende kjøpesenter. Vi leverer produkter, service og tjenester av høy kvalitet. Vi er et nærsenter med de butikker du trenger i hverdagen. Blant disse er en stor andel unike for Holmen Senter, og gjerne med lokale gründere og drivere. Hos oss finner du også en rekke servicebedrifter som helsestasjon, seniorsenter, frisør, leger, hudpleie, tannlege, naturterapaut osv. Ica Supermarked har post i butikk og vi har vinmonopol. Hyggelige spisesteder og Holmen Senterbibliotek er med på å gjøre et besøk hos oss til mer enn en handletur.

Se alle direkte-nyheter

Hovedsponsor:

Sponsorer:Last updated: 2020-04-24 17:14:51Cache read